Na ndiqni ne rrjetet sociale:

Pranim i kartave të shëndetit

Klinika jonë lehtë mund të pranojë pacientët me kartat e sigurimit dhe për të krijuar historinë e rasteve për secilin.

Teknologji inovative

Të gjitha aparaturat tona janë të teknologjisë së lartë në gjëndje për të garantuar cilësinë e ndërhyrjeve dhe standartin e lartë.

Garantojmë suksesin e trajtimeve

Të gjitha trajtimet tona janë të mbuluara nga një garanci afatgjatë të cilësisë për të siguruar një buzëqeshje të përjëtshme për ju.

Mjekë të çertifikuar

Ekspertë në të gjitha aspektet e stomatologjisë, implanteve dhe ndërhyrjeve dentare.

PRENOTONI KONSULTËN FALAS TEK SAVA DENTAL CLINIC

Mirësevini në Sava Dental Clinic

Shërbimi më cilësor që mund të gjeni

Arsyeja më e rëndësishme është që në klinikën tonë ju do shërbeheni nga i gjithë stafi i Sava Dental Clinic, i cili është plotësisht i përkushtuar për të dhënë zgjidhjen më të mirë për problemin tuaj dentar.

CILËSI
Cilësi e lartë dhe plotësisht e verifikueshme. Do të bindeni për këtë pas vizitës suaj të parë.

STAF I PËRKUSHTUAR
Stafi i dedikuar plotësisht për të dhënë zgjidhjen më të mirë për problemet tuaja dentare.

TAKONI SKUADRËN TONË

Dentistë me përvojë shumëvjeçare

Stafi i Sava Dental Clinic ka përvojë shumëvjeçare në fushën e stomatologjisë dhe përdor teknikat më të fundit.

Sava Dental Clinic

Rezervo një takim

Shëtitorja Gjergj Fishta

Lezhë, 4500

067 404 8463

[email protected]

Në shërbimin tuaj

Mon - Fri: 8:30 - 19:30

Caktoni një takim

[email protected]